부산 해운대 중동역에서 도보로 5분 거리에 계절 과일 수플레가 정말 맛있는 맛집이 있어요. 커피 두 잔과 플레인 수플레를 주문해서 처음 맛보고는 맛있어서 벌써 3번이나 방문한 수플레 맛집 " 루이스해밀턴커피" 공개합니다. 이곳에 방문하신다면 수플레는 꼭 맛보세요!
There's a really good restaurant with seasonal fruit souffle within a 5-minute walk of Haeundae Jungdong Station in Busan. I ordered two cups of coffee and plain souffle and tasted it for the first time, so I'm unveiling Lewis Hamilton Coffee, a famous souffle restaurant that I've already visited three times. If you visit here, make sure to taste the souffle!
루이스해밀턴 커피 위치와 영업시간, 주차정보
위치 : 부산 해운대구 좌동순환로8번길 54-12 / 중동역 6번 출구에서 260m
영업시간 : 매일 10:30 ~ 19:00 / 라스트오더 18:00 / 매주 화요일 정기휴무
연락처 : 051-742-4646
기타 : 포장과 배달 가능, 반려동물 동반가능, 유아용 의자 있음
주차정보 : 루이스해밀턴 커피 골목쪽으로 주차 2~3대 가능
Louis Hamilton Coffee Location, Business Hours, Parking Information
Location: 54-12 Jwodong Circulation-ro 8 beon-gil, Haeundae-gu, Busan / 260m from Exit 6 of Jungdong Station
Business hours: 10:30 to 19:00 every day / Last order 18:00 / Regular holidays every Tuesday
Contact: 051-742-4646
Others: Can be packed and delivered, can be accompanied by pets, has a baby chair
루이스해밀턴 커피 메뉴와 가격
플레인 수플레 13000 / 크루아상 샌드위치 16000 / 계절과일 수플레 16000 / 토마토 소세지 파스타 14500 / 매콤 크림 파스타 14500 / 매콤 크림 파스타 14500 / 트러플 오일 파스타 15500 / 루이스 프렌치 토스트 15000 / 에그베니 15000 / 루이스떡볶이 15000
자몽에이드, 레몬에이드, 패션후르츠에이드,트리플베리에이드 7000 / 코코넛 밀크 스무디, 코코넛 커피 스무디, 코코넛 초코 스무디, 요거트 스무디, 딸기 요거트 스무디 8000 / 그 밖의 밀크티, 허브티, 티 종류 7000
대표메뉴는 플레인 수플레, 크루아상 샌드위치, 계절과일 수플레 입니다.
Louis Hamilton Coffee Menu and Price
Plain Souffle 13000 / Croissant Sandwich 16000 / Seasonal Fruit Souffle 16000 / Tomato Sauce Pasta 14500 / Spicy Cream Pasta 14500 / Spicy Cream Pasta 14500 / Truffle Oil Pasta 15500 / Lewis French Toast 15000 / Egg Benny 15000 / Lewis Tteokbokki 15000
grapefruit ade, lemonade, triple berry ade, passionfruit ade 7000 / Coconut Milk Smoothie, Coconut Coffee Smoothie, Coconut Chocolate Smoothie, Yogurt Smoothie, Strawberry Yogurt Smoothie 8000 / Other Milk Tea, Herb Tea, Tea Types 7000
The main menus are plain souffle, croissant sandwich, and seasonal fruit souffle.
루이스해밀턴커피의 실내 분위기
루이스해밀턴 호텔 1층에 위치한 루이스해밀턴 커피입니다. 그래서 고급스러우면서 조용한 느낌의 브런치 카페입니다. 매장은 들어갈 때 보이는 입구는 좀 좁아 보이는데 안쪽으로 길쭉한 편이에요. 테이블이 많지는 않기 때문에 예약을 하고 방문하시면 웨이팅 없이 들어가실 수 있어요. 가장 안쪽 자리에 단체석은 딱 한자리뿐이기 때문에, 4인 이상의 단체가 방문하실 예정이라면, 예약은 필수로 하세요.
the atmosphere of Louis Hamilton Coffee's interior
It's Lewis Hamilton Coffee, located on the first floor of the Lewis Hamilton Hotel. So it's a luxurious and quiet brunch cafe. The entrance you see when you enter the store looks a little narrow, but it's long inside. There are not many tables, so you can make a reservation and visit without waiting. There is only one group seat at the innermost seat, so if you're going to visit a group of four or more people, make a reservation.
네이버 방문자 리뷰와 평점
네이버 방문자 리뷰와 평점을 알아보니, 디저트가 맛있다는 평가가 가장 많았고요. 그다음이 커피가 맛있어요. 특별한 메뉴가 있어요. 친절해요. 음료가 맛있어요. 순이었습니다. 제가 직접 맛본 결과 수플레가 너무 맛있어서 디저트가 맛있다는 평이 많지 않았을까 생각이 듭니다.
Naver visitor reviews and ratings
According to Naver Bangnumja's review and rating, most of the respondents said the dessert was delicious. Next is the coffee. There is a special menu. It was kind. The drink was delicious. I tried it myself and I think there were many reviews saying the dessert was delicious because the souffle was so delicious.
루이스 해밀턴커피와 디저트의 맛
루이스 해밀턴 커피에 처음 방문했을 때에는 지나가다가 우연히 들려서 따뜻한 카페라테 두 잔에 플레인 수플레를 맛봤었는데요. 이토록 포실포실하면서 부드러우면서 입에서 녹는 맛은 이때가 처음이었던 거 같아요. 그래서 그 이후에도 두 번이나 더 방문을 했고요. 카페라테의 맛도 제 취향에 딱 맞아서 우연히 발견한 맛집이었어요.
두 번째 방문 때에는 브런치를 먹을 겸 들려서 과일수플레와 매콤크림파스타와 에이드 두 잔을 마셨어요. 과일수플레는 플레인에 과일이 듬뿍 들어가 있어서 수플레보다 더 맛있었고요. 매콤크림파스타는 보통 정도의 맛이었어요. 그래서 그 이후에 방문해서는 또다시 계절 과일 수플레를 맛봤고요. 전 파스타보다는 수플레를 꼭 드셔봐야 하는 곳으로 추천드릴래요.
Louis Hamilton Coffee and Dessert Flavor
On my first visit to Lewis Hamilton Coffee, I happened to taste a hot cafe latte and two plain souffles. I think this was the first time that it had melted away in my mouth while being so fluffy and soft. So I visited them twice more afterwards. The taste of the cafe latte was just right for me, and I came across it.
On my second visit, I had a fruit souffle, spicy cream pasta, and two glasses of ade for brunch. Fruit souffle was more delicious than souffle because the plain was full of fruits. The spicy cream pasta had a normal taste. Afterwards, I tasted seasonal fruit souffle again. I recommend souffle as an essential menu rather than pasta.